Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl!

Nederlandse zeiltop komt naar Giesbeek

Geplaatst op 10-10-2018  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

Aanstaand weekend is er de stamppotwedstrijd, een tweedaagse zeilwedstrijd op de Gieseplas. Een aantal Nederlandse zeiltoppers hebben zich aangemeld voor deelname aan deze wedstrijd in een Solo:

• Annette Duetz: wereldkampioen 2018 in de 49-er FX
  • Hans Duetz: oud-wereldkampioen in de Vaurien
  • Saskia Arnold: oud-wereldkampioen in de Vaurien
  • Anton Kok: oud-Europees kampioen in de Semoun 480

Dus meld je snel aan voor de aanstaande stamppotwedstrijd op zaterdag en zondag 13 en 14 oktober. Dat kan uiterlijk tot vrijdagavond aanstaande.

Tijden

De eerste start op zaterdag is om 11.00 uur, de eerste start op zondag om 10.30 uur.

Klik hier voor de algemene wedstrijdinformatie, en hier voor de wedstrijdbepalingen

Stamppot boerenkool

Traditiegetrouw is er op zondag tijdens de pauze om 13.00 uur stamppot boerenkool verkrijgbaar. Om 14.00 uur is de 3e start van die dag.

Credits foto: Øystein Alsaker

MEI
Laser Pico les CWO 1 en 2

Zeilinstructie | 09:30 - 12:30 | WSV Giesbeek