De havenmeester is in de maanden november, december, januari en februari op wisselende dagen aanwezig. Hij is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op de maandag en de vrijdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is helaas met ingang van 28 november 2021 gesloten vanwege de coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie www.ruumzicht.nl.

Met de Motorbootclub naar Hattem en Zutphen

Geplaatst op 09-04-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De Motorbootclub (MBC) van WSV Giesbeek organiseert dit jaar wederom de Hemelvaarttocht van 30 mei tot en met 2 juni 2019. De tocht gaat naar Hattem en Zutphen.

We starten op 30 mei om 8.00 uur met een captainsmeeting waarna we om half 9 vertrekken richting Hattem. Wij zijn daar welkom in de haven die direct tegen de stad ligt. Op de vrijdag wordt er overdag een activiteit georganiseerd. Aan het einde van de middag is er voor ons een restaurant gereserveerd in de stad.

Op zaterdag vertrekken we weer. Waar we op zaterdagmiddag stoppen we in Zutphen en zondag varen dan weer terug naar Giesbeek.

Aanmelden en meer informatie

Wij roepen dan ook alle motorbootschippers en bemanning op om zich te melden bij een van de MBC leden of het formulier/email in te vullen (klik op de onderstaande link).

informatie en aanmelding

Wil je meer informatie over andere activiteiten van de Motorbootclub? Klik dan hier.

LZ - Herhalingscursus reanimatie

Cursussen | 09:00 - 11:00 | Lijzijde WSV Giesbeek