Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl!

Met de Motorbootclub naar Hattem en Zutphen

Geplaatst op 09-04-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De Motorbootclub (MBC) van WSV Giesbeek organiseert dit jaar wederom de Hemelvaarttocht van 30 mei tot en met 2 juni 2019. De tocht gaat naar Hattem en Zutphen.

We starten op 30 mei om 8.00 uur met een captainsmeeting waarna we om half 9 vertrekken richting Hattem. Wij zijn daar welkom in de haven die direct tegen de stad ligt. Op de vrijdag wordt er overdag een activiteit georganiseerd. Aan het einde van de middag is er voor ons een restaurant gereserveerd in de stad.

Op zaterdag vertrekken we weer. Waar we op zaterdagmiddag stoppen we in Zutphen en zondag varen dan weer terug naar Giesbeek.

Aanmelden en meer informatie

Wij roepen dan ook alle motorbootschippers en bemanning op om zich te melden bij een van de MBC leden of het formulier/email in te vullen (klik op de onderstaande link).

informatie en aanmelding

Wil je meer informatie over andere activiteiten van de Motorbootclub? Klik dan hier.

MEI
Laser Pico les CWO 1 en 2

Zeilinstructie | 09:30 - 12:30 | WSV Giesbeek

MEI