Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Manoeuvres en vaarreglement

Geplaatst op 10-12-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op woensdagavond 9 januari 2019 is er een theorieavond voor alle zeilers in Lijzijde. Martine, Ivo en Michel vertellen je alles wat je wilt weten over manoeuvres en vaarreglementen. De avond begint om 19.30 uur.

Na het informatieve gedeelte is er volop gelegenheid om bij te praten in Ruumzicht.

Data theorieavonden

Noteer alvast in je agenda wanneer de volgende theorieavonden zijn. Ze beginnen altijd om 19.30 uur in Lijzijde.

Overzicht theorieavonden:

• 9 januari 2019
  • 6 februari 2019

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de theorieavonden contact op met Willem Sijbrant via tnarbjis.melliw.[antispam].@wsvgiesbeek.nlKlik ook hier voor meer informatie.

Bestuursvergadering

Algemeen | 19:30 - 22:30 | WSV Giesbeek