Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl!

Manoeuvres en vaarreglement

Geplaatst op 29-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op woensdagavond 14 november is er een theorieavond voor alle zeilers in Lijzijde. Martine, Ivo en Michel vertellen je alles wat je wilt weten over manoeuvres en vaarreglementen. De avond begint om 19.30 uur.

Na het informatieve gedeelte is er volop gelegenheid om bij te praten in Ruumzicht.

Data theorieavonden

Noteer alvast in je agenda wanneer de volgende theorieavonden zijn. Ze beginnen altijd om 19.30 uur in Lijzijde.

Overzicht theorieavonden:

• 14 november 2018
  • 9 januari 2019
  • 6 februari 2019

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de theorieavonden contact op met Willem Sijbrant via tnarbjis.melliw.[antispam].@wsvgiesbeek.nlKlik ook hier voor meer informatie.

Manoeuvres en Vaarreglement, deel 1

Bestuurvergadering

Algemeen | 19:30 - 21:30 | Lijzijde

Laser zeilen (boot vereniging)