Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Maaltijd afhalen of laten bezorgen door Eetcafé Ruumzicht

Geplaatst op 20-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Bestel nu gemakkelijk je maaltijd bij Eetcafé Ruumzicht vanwege de recente lockdown. Je kunt het afhalen bij Eetcafé Ruumzicht of laten bezorgen in Giesbeek en op Riverparc.

Bezorging

Wij bezorgen op zaterdag en zondag tussen 17.00 en 20.00 uur in Giesbeek en op Riverparc. Onze bezorgkosten zijn € 4,00. Bij besteding van minimaal € 30,00 rekenen we géén bezorgkosten.

Bestel nu

Klik hier om je maaltijd direct te bestellen bij Eetcafé Ruumzicht.

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein

Algemeen | deel 2 / 3 | Haventerrein