Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Living the dream, een reisverhaal van Ate en Gees

Geplaatst op 12-11-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Alle geïnteresseerde leden zijn van harte welkom bij de derde clubavond van dit seizoen. De avond is op vrijdag 30 november aanstaande en begint om 20.00 uur in Ruumzicht. Tijdens de clubavonden is er een inhoudelijk/informatief gedeelte van ongeveer 1 uur over diverse watersportonderwerpen.

Deze avond staat in het teken van het zeilverhaal van Ate en Gees. Ze vertellen over hun belevenissen van de eerste etappe van Makkum naar Tenerife.

Data clubavonden

Noteer alvast in je agenda wanneer de volgende clubavonden zijn. Ze beginnen altijd om 20.00 uur en zijn in Ruumzicht.

Overzicht clubavonden:

• 30 november 2018
  • 25 januari 2019
  • 22 februari 2019

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de clubavonden contact op met Willem Sijbrant via tnarbjis.melliw.[antispam].@wsvgiesbeek.nlKlik hier voor meer informatie over zowel de clubavonden als de zeiltheorieavonden.

Bestuursvergadering

Algemeen | 19:30 - 22:30 | WSV Giesbeek