De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Leren zeilen in de Optimist, da's leuk!

Geplaatst op 05-03-2022  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

De Optimist is een eenmans jeugdzeilboot. Dat wil dus zeggen dat jij alles doet in de boot. Jij zit aan het roer en bepaalt dus de koers, jij bedient het zwaard en de zeilen en dus hoe hard je gaat. Je bent dus de kapitein van je eigen zeilboot!

Juist doordat je alles zelf doet, leer je snel zelfstandig zeilen. Ga je lekker? Dan komt dat door jou! Gaat het even niet zo soepel? Dan komt dat ook door jou en dan zijn er de zeilinstructeurs om je te helpen met uitleg en oefeningen.

Voor zomerseizoen 2022 zijn er nog plekken vrij. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Indoor proefles in zwembad

Wil je eerst proefzeilen in het zwembad? Dat kan ook. Klik hier voor meer informatie.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek