Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Ledenactiviteit

Geplaatst op 08-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

museumOp zaterdag 27 januari 2018 organiseert de Compagnie Rond- en Platbodems van WSV Giesbeek haar jaarlijkse winteractiviteit. Alle leden van WSV Giesbeek zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze activiteit.

Rondleidingen en proeverij

’s Ochtends brengen we een bezoek aan het skûtsjemuseum in Earnewâld met een rondleiding verzorgd door gidsen. Daarna volgt een uitgebreide lunch en ’s middags gaan we naar kaasboerderij voor een rondleiding en kaasproeverij. Na terugkomst in Giesbeek staat er een stamppotbuffet klaar verzorgd door Barry en Petra van Eetcafé Ruumzicht.

Datum en kosten

Wanneer: zaterdag 27 januari 2018
Vertrek met de bus: 8.45 uur op het haventerrein van WSV Giesbeek
Kosten zonder stamppotbuffet: € 32,00 per persoon (inclusief rondleidingen, proeverij, lunch, koffie, thee, en dergelijke)
Kosten met stamppotbuffet: € 44,00 per persoon

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 januari aanstaande bij Theo en Erna Scheers (Theo 06-13534650, Erna 06-50683593, email: erna.theo.scheers@kpnmail.nl).

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze dag

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde