Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Korte zomercursus voor volwassenen

Geplaatst op 08-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

valk-bij-lathumJe hebt nog nooit gezeild. Of je wilt proberen hoe zeillessen je bevallen? Een korte zomercursus voor volwassenen in de periode 26 augustus t/m 14 september is een uitstekende manier om kennis te maken met zeilen. WSV Giesbeek nodigt je graag uit voor deze kennismaking met de zeilsport.

Waar?

Er wordt met Polyvalken gevaren in het recreatiegebied De Rhederlaag. Deze fraaie plassen bevinden zich tussen de Veluwe en de dorpen Giesbeek en Lathum (vlakbij Arnhem).

Wanneer?

Je krijgt tijdens deze zomercursus op een drietal dagen les van 2,5 uur. Je kunt je inschrijven voor alle doordeweekse avonden (met uitzondering van de woensdag) en voor de zaterdagmorgen. Op de avonden beginnen we om 18.30 uur, op zaterdagochtenden om 09.30 uur.

Informatie en inschrijven

Voor deze 3 lessen betaal je in totaal € 50,00. Voor deze cursus hoef je geen lid te zijn van WSV Giesbeek. Inschrijven kan tot 15 juli 2019.

Heb je belangstelling? Klik hier voor meer informatie en geef je vandaag nog op.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek