Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl!

Koppels/krachten en schiemanswerk

Geplaatst op 16-01-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op woensdagavond 6 februari 2019 is de laatste theorieavond van het winterseizoen voor alle zeilers in Lijzijde. Sander en Peter vertellen je alles wat je wilt weten over koppels & krachten en over schiemanswerk. De avond begint om 19.30 uur in Lijzijde.

Na het informatieve gedeelte is er volop gelegenheid om bij te praten in Ruumzicht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de theorieavond contact op met Willem Sijbrant via tnarbjis.melliw.[antispam].@wsvgiesbeek.nlKlik ook hier voor meer informatie.

Cadet les CWO 1, 2 en 3

Zeilinstructie | 18:00 - 20:30 | WSV Giesbeek

Laser Pico les CWO 1 en 2

Zeilinstructie | 09:30 - 12:30 | WSV Giesbeek