De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Indoor zwembadtraining op 14 april 2019

Geplaatst op 06-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Aanstaand voorjaar start WSV Giesbeek met het geven van zeillessen volgens de richtlijnen van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO).

Nagenoeg alle zeilscholen in Nederland werken met dit CWO-systeem. Het CWO diploma is een landelijk erkend diploma. In de CWO-opleiding staan kwaliteit, veiligheid, plezier en het kweken van enthousiasme voor het zeilen voorop. Meer informatie over de zeillessen vind je hier.

Kick off jeugdzeillessen met indoor zwembadtraining

We starten de jeugdzeillessen met een indoor zwembadtraining op zondag 14 april 2019. Deze training is bedoeld voor kinderen die voor het eerst gaan zeilen in een Optimist, Cadet of Laser Pico.

Watervrij maken

We geven deze training in Zwembad De Dumpel in Velp (Gruttostraat 14, 6883 CN Velp) van 15.00 tot 16.30 uur. Doel van deze training is dat de kinderen vertrouwd raken met de boot. Dat ze weten wat er gebeurt als een boot omslaat en wat ze dan moeten doen. Er zijn professionele duikers van Duikersvereniging Meduse bij de les aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Start jeugdzeillessen

Op woensdagavond 17 april starten de jeugdzeillessen in de Cadet (8-15 jaar), een week later starten de lessen in de Optimist (8-12 jaar) en Laser Pico (10 jaar en ouder). Algemene informatie over deze zeillessen vind je hier.

Aanmelden en meer informatie

Voor deze activiteit kun je je rechtstreeks aanmelden via Jelle Geert Hiemstra via artsmeihgj.[antispam].@gmail.com of bel hem op 06-57882443.

Bevalt deze training je en wil je verder met zeilen? Meld je dan snel aan via de website. Vol = vol.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek