Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Indoor zwembadtraining op 14 april 2019

Geplaatst op 06-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Aanstaand voorjaar start WSV Giesbeek met het geven van zeillessen volgens de richtlijnen van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO).

Nagenoeg alle zeilscholen in Nederland werken met dit CWO-systeem. Het CWO diploma is een landelijk erkend diploma. In de CWO-opleiding staan kwaliteit, veiligheid, plezier en het kweken van enthousiasme voor het zeilen voorop. Meer informatie over de zeillessen vind je hier.

Kick off jeugdzeillessen met indoor zwembadtraining

We starten de jeugdzeillessen met een indoor zwembadtraining op zondag 14 april 2019. Deze training is bedoeld voor kinderen die voor het eerst gaan zeilen in een Optimist, Cadet of Laser Pico.

Watervrij maken

We geven deze training in Zwembad De Dumpel in Velp (Gruttostraat 14, 6883 CN Velp) van 15.00 tot 16.30 uur. Doel van deze training is dat de kinderen vertrouwd raken met de boot. Dat ze weten wat er gebeurt als een boot omslaat en wat ze dan moeten doen. Er zijn professionele duikers van Duikersvereniging Meduse bij de les aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Start jeugdzeillessen

Op woensdagavond 17 april starten de jeugdzeillessen in de Cadet (8-15 jaar), een week later starten de lessen in de Optimist (8-12 jaar) en Laser Pico (10 jaar en ouder). Algemene informatie over deze zeillessen vind je hier.

Aanmelden en meer informatie

Voor deze activiteit kun je je rechtstreeks aanmelden via Jelle Geert Hiemstra via jghiemstra@gmail.com of bel hem op 06-57882443.

Bevalt deze training je en wil je verder met zeilen? Meld je dan snel aan via de website. Vol = vol.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde