Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Kennismaking zeilen in een zwaardboot op 12 september

Geplaatst op 01-09-2020  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

20190616-115845Deze zomer zag je ze weer volop. De bootjes op het water, met mooie gehezen witte zeilen. Genietend van de natuur en voortbewogen door de wind. Zou je dat ook wel eens willen leren?

Wanneer

Op 12 september organiseren wij van 13.00 tot 16.00 uur een middag 'Kennismaking zeilen in een Zwaardboot'.

Je kunt dan kennismaken met het zeilen in een Cadet, Laser Pico, Optimist (voor de jeugd) of een Laser (voor volwassenen).

Aanmelding vooraf is niet nodig

Vooraf aanmelden is niet nodig. Houd er rekening mee dat je nat wordt. Als je ergens een wetsuit kunt lenen dan is dat zeker handig bij het zeilen in de Laser of Laser Pico. Draag daarnaast degelijke schoenen (bijvoorbeeld  sportschoenen of waterschoenen). Een zwemvest kan je van de vereniging lenen.

Meer informatie

Martijn van Straaten, coordinator van de zwaardboten, kun je benaderen voor meer informatie via netaartsnav.njitram.[antispam].@wsvgiesbeek.nl .

Bestuursvergadering

Algemeen | 19:30 - 22:30 | WSV Giesbeek