Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur van maandag t/m zaterdag op 0313-631434. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 uur en 14:00 uur is de havenmeester aanwezig op de haven. Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Start nieuw seizoen jeugdzeillessen

Geplaatst op 12-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Zeillessen voor kinderen vanaf 7 jaar

Ben jij een echt buitenkind, actief, niet bang uitgevallen en niet bang om nat te worden? Dan is zeilen iets voor jou. Meld je dan snel aan voor de zeillessen bij WSV Giesbeek. Je kunt in drie soorten boten zeilen. Welke boot voor jou het meest geschikt is hangt af van hoe oud je bent.

Optimist, Laser Pico en Cadet

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud dan is de Optimist geschikt voor jou. Het is een stabiele onzinkbare boot waar jij de baas over bent en zelfstandig in leert zeilen.

Ben je te groot voor de Optimist en ouder dan 9 jaar? Dan is de Laser Pico geschikt voor jou. De Laser Pico is snel, wendbaar en een bijzonder spectaculair bootje om mee te varen. In de Laser Pico is het bijna onmogelijk om droog te blijven.

Ben je tussen de 8 en 16 jaar oud en zit je liever met z'n tweeën in een boot? Meld je dan aan voor de lessen in de Cadet, een tweepersoonsjeugdzeilboot.

Aantal lessen

In 12 zeillessen leer je de basis van het zeilen en sluit je de lessen misschien wel af met je CWO 1 diploma, of je ontvangt een vorderingenstaat. Heb je al zeilervaring dan kun je een niveau hoger instappen. We geven les op meerdere CWO-niveaus.

Indoor zwembadtraining en start zeillessen

Op zondag 5 april van 12.00 tot 16.00 uur is er een een indoor zwembadtraining in Zwembad De Dumpel in Velp. Je leert daar onder meer wat er gebeurt als een boot omslaat en wat je dan moet doen.

Hier vind je alle informatie over de zeillessen bij WSV Giesbeek.

Laser Pico les CWO 2 en 3

MEI
Laser zeilles voor volwassenen CWO 1 (boot vereniging)

MEI