Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Hulp gezocht bij de organisatie van het 50-jarig jubileum

Geplaatst op 26-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

WSV Giesbeek 50 jaar jong

Op 7 november aanstaande bestaat WSV Giesbeek exact 50 jaar, en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren.

Te beginnen met de aftrap van het jubileum op zaterdag 9 november, gevolgd door diverse activiteiten voor jong en oud tot zomer 2020.

Ideeën en hulp welkom

Ideeën zijn er volop, nog meer nieuwe ideeën zijn welkom.

Enthousiaste leden

Om alles te kunnen verwezenlijken zijn enthousiaste leden nodig die ons tijdelijk versterken met het organiseren en de uitvoering van de plannen.

Neem contact op met Xander van Bree als je ons wil helpen via 06-10093821 of via eerbnav.rednax.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | Haven WSV Giesbeek

Triathlon Giesbeek

Algemeen | 09:00 - 17:00 | Giese kop