Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Huldiging kampioenen

Geplaatst op 30-01-2018  -  Categorie: Algemeen

Winnaars Nederlands Kampioenschap

Ted en Sjuul Huuskes en Michel Visser werden gehuldigd tijdens de afgelopen ALV. Ted en Sjuul vanwege het winnen van het Nederlands Kampioenschap in de Cadet-klasse. Daarnaast bereikten ze een 10e plek bij het Wereldkampioenschap en wonnen ze diverse andere wedstrijden waaronder de United 4 sailing serie (overall) en de Easter regatta.

Winnaar 24-Uursrace

Michel Visser won de ORC 4 klasse en werd overall winnaar in de ORC van de Kustzeilers 24-uursrace. Een wedstrijd waarbij de zeilers in 24 uur zoveel mogelijk mijlen proberen te zeilen. Michel zelf kon niet aanwezig zijn waardoor broer Harris Visser de felicitaties in ontvangst nam.

Andere zeilsuccessen

Zeilsuccessen waren er ook voor andere Giesbeekse zeilers:

RijnRace

Zeilwedstrijden | 10:00 - 23:59 | Wageningen