Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur van maandag t/m zaterdag op 0313-631434. Op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 uur en 14:00 uur is de havenmeester aanwezig op de haven. Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Geslaagde dag op INNOVATE 2018

Geplaatst op 09-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

innovate-2018-breed

Op zaterdag 6 oktober vond de derde dag van het INNOVATE festival 2018 plaats op het terrein van Industriepark Kleefsewaard (IPKW) in Arnhem. Er waren meer dan 100 innovaties uit Gelderland te zien en te ervaren.

Zeilinstructeurs van WSV Giesbeek waren aanwezig met drie Optimisten en een Cadet zodat kinderen zelf konden ervaren hoe leuk zeilen is.

innovate-2018-rh3Afgesloten binnenhaven

Op het terrein van IPKW is een afgesloten binnenhaven aanwezig.

Doordat het waterniveau zich enkele meters beneden het grondniveau bevind was er een hijskraan nodig om de bootjes en een RIB in het water te krijgen.

Eenmaal de bootjes opgetuigd en zeilklaar liep het daarna als een trein.

Opstappers

De hele dag door wisten kinderen de weg naar de bootjes te vinden en stapten ze op in een Optimist of de Cadet.

Op het water werden ze begeleid door enkele Giesbeekse jeugdleden van de Cadet-klasse (Sjuul Huuskes, Wouter Groeneweg en Meike Kegel), door Quinn van Straaten die het afgelopen jaar zeilde in de Optimist en door de instructeurs.

Ouders konden opstappen in de RIB en vanaf het water toekijken hoe de kinderen het er vanaf brachten. Terug op de kant waren de meeste kinderen enthousiast over het zeilen.

innovate-2018-rh2Geslaagde dag

Zeilinstructeurs Ronald van der Linden, Erwin Hengeveld, Milko Hengeveld, Midas van den Bout, Paulus Reitsma en Duncan Prein kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Laser Pico les CWO 2 en 3

Zeilles | 10:00 - 12:30 | deel 1 / 14 | WSV Giesbeek

Laser zeilles voor volwassenen CWO 1 (boot vereniging)

Zeilles | 10:00 - 12:30 | deel 1 / 14 | WSV Giesbeek