Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Genomineerd voor verkiezing 'Leukste jachthaven voor honden'

Geplaatst op 14-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

WSV Giesbeek is genomineerd voor 'de leukste jachthaven voor honden 2019' en deze verkiezing willen we natuurlijk graag winnen.

Stem voor 30 november aanstaande

Breng daarom snel je stem uit via de website van 'Honden aan boord'. Je kunt stemmen tot 30 november aanstaande via deze link: STEM NU

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein

Algemeen | deel 2 / 3 | Haventerrein