Gedurende het zomerseizoen is de havenmeester alle dagen in de week aanwezig van 9:00 - 17:00 uur en telefonisch bereikbaar via 0313-631434. Op zondag 18, dinsdag 20, woensdag 21 en woensdag 28 september is het havenkantoor de hele dag gesloten. De administratie is bereikbaar op de maandag en de donderdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is open! Kijk voor meer informatie op www.ruumzicht.nl.

Gebruik toegangspas

Geplaatst op 27-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Bijna iedereen heeft het inmiddels ontdekt: er hangt een nieuwe scanner met cijfertoetsenbord bij de ingang. Gelukkig is er (bijna) niets veranderd. Je houdt gewoon je toegangspas ervoor of ertegen en de slagboom gaat omhoog. Je hoeft niks in te toetsen.

Het toetsenbord kan in de toekomst gebruikt worden voor hulpdiensten en andere toepassingen.

Als de slagboom niet omhoog gaat

Maar soms gaat de slagboom niet omhoog zoals in de onderstaande gevallen.

Als uw pas:

• niet gekoppeld is in de toegangscontrole
  • ongeldig is (bij gebruik van een oude pas in plaats van een nieuwere pas
  • een tweede pas blijkt te zijn (er wordt slechts één pas per lid uitgegeven)
  • er nog een factuur openstaat

Overkomt jou dit? Bel dan even met de havenmeester en dan openen zij de slagboom. Meld je daarna op het havenkantoor en we zoeken samen uit wat er misging.

Overige toepassingen paslezers

Een paslezer is ondertussen ook geïnstalleerd op het hek naar het strand. Die is nu alleen nog maar te openen met je toegangspas.

Op korte termijn komt er ook een paslezer voor het uitrijden van het terrein. De slagboom opent vanaf dat moment niet meer automatisch. Met deze extra paslezer is ook het 'plakken' van een auto achter een voorganger (om het terrein op te komen) verleden tijd. Met een pas kan maar een auto naar binnen. Pas als deze weer van het terrein af is kan deze weer gebruikt worden om erop te komen.

De paslezer verschijnt op termijn ook bij de deur naar de toiletten, douches en wasmachines.

We hopen dat er met deze nieuwe systemen een veiliger terrein ontstaat doordat we een beter inzicht hebben wie op onze haven aanwezig is (of was).

Bedankmiddag Steigerbouwers en havenkantoor

Algemeen | 17:00 - 22:00 | Evenemententerrein