Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Fred van Nus en Jan Storm van ’s Gravesande

Geplaatst op 20-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

imag0154Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering (ALV) op 15 januari 2018 werden Fred van Nus en Jan Storm van ’s Gravesande benoemd tot erelid vanwege hun jarenlange inspanningen voor de vereniging.

Fred, bestuurslid en in tal van commissies

Fred, lid sinds 1983, was actief in onder meer de motorbootcommissie, jubileumcommissie (2 keer), horeca en personeelsaangelegenheden. Bovendien was hij bestuurslid van de vereniging van 1990 tot 2014 en was hij medeoprichter (en daarna accordeonist) van de Ruumsingers in 2002.

Jan, jarenlang penningmeester

Ook Jan werd in 1990 bestuurslid bij de vereniging. Sinds 1992 als penningmeester en dat bleef hij tot zijn aftreden in 2017. Dankzij Jan heeft de vereniging geprofiteerd van een relatief zorgeloze financiële huishouding. Dat was alleen mogelijk dankzij zijn grote financiële kennis in het algemeen en specifiek van de vereniging.

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein

Algemeen | deel 2 / 3 | Haventerrein