Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Feestelijke ingebruikname lift

Geplaatst op 24-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Sinds vorig jaar lag er een prachtig plan voor een lift bij Ruumzicht en een loopbrug tussen Ruumzicht en Lijzijde. En doordat ook de financiële middelen om de lift te realiseren rond waren, werd er de afgelopen tijd hard gewerkt aan de lift en loopbrug.

En nu is de realisatie van de lift bijna een feit. Momenteel worden de laatste werkzaamheden verricht en dan kunnen daarna de lift en de loopbrug in gebruik worden genomen.

Zaterdag 13 oktober om 14.00 uur

Dat moment willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom is er een feestelijke officiële ingebruikname op zaterdag 13 oktober om 14.00 uur.

Zet deze datum alvast in uw agenda. Alle leden, jong en niet meer zo piep zijn van harte welkom bij dit bijzondere moment.

Met dank aan

Realisatie van de lift was alleen mogelijk door de vele vrijwilligers die zich daarvoor hebben ingezet, sponsoren en subsidiegever:

• Barry en Petra van Ruumzicht met een mooie bijdrage
  • Marga Salemink heeft met haar lichtjesactie een aanzienlijke bijdrage geleverd
  • Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van januari 2018 is er een groot bedrag gereserveerd voor de lift, hetgeen een voorwaarde was voor het binnenhalen van de andere sponsoren
  • En Provincie Gelderland heeft een grote subsidie gegeven.

Daarnaast werden 5 lokale sponsoren en een landelijk opererende sponsor gevonden. Deze sponsoren hebben samen ongeveer de helft van de overige kosten op zich genomen

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde