Momenteel is het havenkantoor alleen telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. Ze zijn iedere dag bereikbaar met uitzondering van zondag. Voor meer info: https://www.wsvgiesbeek.nl/openingstijden-havenkantoor

Botenbouwproject

Geplaatst op 06-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Dankzij botenbouwer Wiel Toussaint en de hulp van andere enthousiaste en deskundige leden van WSV Giesbeek kun je nu zelf een boot bouwen. Je doet dat niet alleen maar samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Met z'n vijven ga je één boot bouwen.

En als die af is? Dan gaan we kijken wie het mooiste en snelste exemplaar heeft gemaakt!

Waar & wanneer

Bouwen doen we bij ons op de haven op vier zaterdagmiddagen. We beginnen op 14 maart, de andere dagen zijn 21 en 28 maart en op 4 april.

We starten iedere zaterdag om 13.00 uur en zijn rond 16.30 uur klaar. Voor wat drinken en lekkers tussendoor wordt gezorgd.

Kosten

De kosten zullen niet meer bedragen dan € 25,- per deelnemer. We proberen deze kosten naar beneden te krijgen maar dat hangt af van sponsorbijdragen.

Dus weet jij nog iemand die hout en botenverf en dergelijke heeft? Laat het ons snel weten!

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina (klik op deze link).

April wedstrijden

Bouw een boot