Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Ben jij ongeveer tussen de 14 en 24 jaar oud?

Geplaatst op 24-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

dsc09946 2Ben jij ongeveer tussen de 14 en 24 jaar oud? Dan zoeken we jou voor de jeugdraad van WSV Giesbeek.

Meer activiteiten voor jongeren

Het doel is om meer jongeren bij de vereniging te krijgen, en meer activiteiten voor en met jongeren te organiseren. Zodat we binnenkort nog veel meer enthousiaste jeugdleden hebben die actief betrokken zijn bij de vereniging.

Dat lukt natuurlijk alleen maar als we jongeren hebben die meedenken en helpen.

Heb jij ideeën?

Dus heb jij ideeën om meer jeugd op en rond het water te krijgen? Meld je dan even bij Xander van Bree. Xander zit in het bestuur en kan je verder informeren over wat we willen bereiken.

Je kunt hem bellen op 06-10093821 of hem e-mailen via eerbnav.rednax.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek