De havenmeester is in de maanden november, december, januari, februari en maart op wisselende dagen aanwezig. Hij is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op de maandag en de donderdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34.

Adresgegevens en bereikbaarheid

Overige

Jeugdleden kunnen alleen worden aangemeld als een ouder, wettelijke vertegenwoordiger of verzorger toestemming geeft tot het verwerken van de persoonsgegevens.

Lidmaatschap

De opgave als (jeugd)lid garandeert geen ligplaats te water van de boot. In bepaalde lengtes is er een tekort aan ligplaatsen en is er een wachttijd.

Het aanvragen van een ligplaats doe je door het Aanvraagformulier Ligplaats en winterstalling in te vullen.

Het terrein van WSV Giesbeek is afgesloten met een slagboom. Deze is te openen middels een toegangspas. Ook voor het gebruik van de toiletten en de douches is deze pas nodig. De kosten voor een pas bedragen € 15,00. Het gaat om een eenmalige aanschaf, er zit geen borg op. Per lid wordt er hooguit 1 pas uitgegeven.

De pas is na betaling op te halen bij de havenmeester tijdens de openingstijden van het havenkantoor.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Cursussen | 20:00 - 22:00 | deel 4 / 10 | Lijzijde WSV Giesbeek