Gedurende het zomerseizoen is de havenmeester alle dagen in de week aanwezig van 9:00 - 17:00 uur en telefonisch bereikbaar via 0313-631434. Op zondag 18, dinsdag 20, woensdag 21 en woensdag 28 september is het havenkantoor de hele dag gesloten. De administratie is bereikbaar op de maandag en de donderdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is open! Kijk voor meer informatie op www.ruumzicht.nl.

Adresgegevens en bereikbaarheid

Overige

Jeugdleden kunnen alleen worden aangemeld als een ouder, wettelijke vertegenwoordiger of verzorger toestemming geeft tot het verwerken van de persoonsgegevens.

Lidmaatschap

De opgave als (jeugd)lid garandeert geen ligplaats te water van de boot. In bepaalde lengtes is er een tekort aan ligplaatsen en is er een wachttijd.

Het aanvragen van een ligplaats doe je door het Aanvraagformulier Ligplaats en winterstalling in te vullen.

Het terrein van WSV Giesbeek is afgesloten met een slagboom. Deze is te openen middels een toegangspas. Ook voor het gebruik van de toiletten en de douches is deze pas nodig. De kosten voor een pas bedragen € 15,00. Het gaat om een eenmalige aanschaf, er zit geen borg op. Per lid wordt er hooguit 1 pas uitgegeven.

De pas is na betaling op te halen bij de havenmeester tijdens de openingstijden van het havenkantoor.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Bedankmiddag Steigerbouwers en havenkantoor