Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Aanvraagformulier lidmaatschap

Algemeen

Geef als ouder, wettelijke vertegenwoordiger of verzorger toestemming tot het verwerken van persoonsgegevens in het geval van een jeugdlidmaatschap en het kind jonger is dan 16 jaar.

Het is niet verplicht maar we vinden het fijn als je een foto meestuurt.

Adresgegevens en bereikbaarheid

Contact werk

Lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt van 1 oktober tot 30 september het jaar daarop volgend. Jaarlijks medio oktober wordt de factuur voor het lidmaatschap verstuurd.

Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 4 weken.

De opgave als lid garandeert geen ligplaats te water van de boot. In bepaalde lengtes is er een tekort aan ligplaatsen en is er een wachttijd.

Het aanvragen van een ligplaats doe je door het Aanvraagformulier Ligplaats en winterstalling in te vullen.

Het terrein van WSV Giesbeek is afgesloten met een slagboom. Deze is te openen middels een toegangspas. Ook voor het gebruik van de toiletten en de douches is deze pas nodig. De kosten voor een pas bedragen € 15,00. Het gaat om een eenmalige aanschaf, er zit geen borg op. Per lid wordt er hooguit 1 pas uitgegeven.

De pas is na betaling op te halen bij de havenmeester tijdens de openingstijden van het havenkantoor.

Let op

Na het versturen van je aanmelding ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Deze e-mail bevat een link voor de bevestiging van je aanmelding. Je aanmelding is definitief als je op deze link hebt geklikt.

Heb je deze link niet ontvangen? Kijk dan eerst bij je spam. Staat de e-mail daar niet bij neem dan contact op met de administratie via administratie@wsvgiesbeek.nl.

Beveiligings code Beveiligings code

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

LZ - Najaarsvergadering Kielbootsectie

Zeilinstructie | 19:00 - 22:30 | Lijzijde WSV Giesbeek