Woensdagavond: van zeilavond naar verenigingsavond

WSV Giesbeek organiseert op de woensdagavonden de 'vrij zeilen avonden'. In de Valken van de vereniging kunnen cursisten die bij de vereniging een zeilcursus volgen of in het verleden gevolgd hebben zonder extra kosten in een ongedwongen sfeer varen en het geleerde in de praktijk oefenen. Tevens zijn op deze avond alle leden welkom; met of zonder zeilervaring.

En als je het leuk om deze avond te assisteren/begeleiden; meld het ons. Alle hulp is welkom.

Vooraf aanmelden

De avonden zijn facultatief, je kunt meedoen wanneer het je uitkomt en wanneer je je van tevoren aanmeldt houden we een plekje vrij.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs

Ervaren instructeurs van de kielbootsectie van de vereniging zullen voor begeleiding zorgen. Op deze avonden zal de bar in Ruumzicht geopend zijn en kan op afspraak bij Petra en Barry ook gegeten worden.

Uitbreiding plannen

Er worden plannen gemaakt om het varen met de Valken uit te breiden met andere boottypen en er op deze wijze een brede 'Verenigingsavond' van te maken. Dit mede in het licht van ons 50-jarig verenigingsjubileum.

Heb je verdere ideeën; meld het ons!

De avond is bedoeld voor:

• Alle leden van WSV Giesbeek
  • Alle jeugdleden in bezit van minimaal hun CWO 2 diploma in de Laser Pico of een vergelijkbaar type boot
  • (Oud) cursisten (die lid zijn)
  • Instructeurs

Wat

• Ongedwongen samen zeilen
  • Prettig oefenen en plezier maken
  • Varen met de Valken en het vlot
  • Varen met Laser Pico's voor de jeugdleden

• Van 15 april 2020 tot en met 9 september 2020
  • Woensdagavond van 18.30 uur tot 21.00 uur, afvaart tussen 18.30 uur en 19.00 uur

Verplicht

• Lidmaatschap Watersportvereniging Giesbeek
  • Zwemvest

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor het zeilen verloopt via whatsapp 0644797067 ‘woensdag zeildag WSVG’ . En aanmelden voor het eten in Ruumzicht via whatsapp 0651750999 'zeilmenu woensdagavond'.

Coördinator en aanspreekpunt voor deze avond is Pieter Toonen (nenoot.reteip.[antispam].@wsvgiesbeek.nl).

Triathlon Giesbeek

Algemeen | 09:00 - 17:00 | Giese kop

Laser zeilen (boot vereniging)

Zeilinstructie | 18:00 - 21:00 | WSV Giesbeek