Over ons

Watersportvereniging (WSV) Giesbeek werd op 5 november 1969 opgericht door een aantal enthousiaste watersporters. Gedurende haar bestaan heeft de vereniging een constante groei van het aantal leden gekend.

Tegenwoordig heeft WSV Giesbeek circa 1.200 leden, een aantal dat ook heden ten dage nog steeds groeit. Zij behoort daarmee tot de vier grootste watersportverenigingen van Nederland.

De vereniging organiseert tal van activiteiten op het gebied van surfen, zeilen en motorbootvaren. Ook het sociale verenigingsleven is bruisend.

WSVGiesbeek is aangesloten bij het Watersportverbond en het KNMC. Bovendien is de vereniging Hoofdsteunpunt van het Watersportverbond regio Oost.

Watersportverbond logo

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Club- en theorieavond

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht