Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Nieuwsbrief 2017 nr. 7 WSV Giesbeek

Geplaatst op 07-07-2017  -  Categorie: nieuwsbrieven

\

Commissie en Klankbordgroep naar aanleiding van de extra Algemene Ledenvergadering

Geachte leden,

In de extra Algemene Ledenvergadering van 12 juni jl. heeft André, onze voorzitter, aangegeven een commissie in te stellen om de gevolgen van een wijziging van het tariefstelsel in beeld te brengen en te adviseren over de nodige maatregelen.

De commissie, bestaande uit Floris Eijsink, Henny Drent en een delegatie van het bestuur , waaronder de voorzitter, is inmiddels twee keer bij elkaar geweest om de route naar de volgende Algemene Ledenvergadering voor te bereiden.

Om de adviezen goed voor te bereiden zijn ook Harris Visser, Frank Schuiling en Harold van den Boom gevraagd om als klankbordgroep terugkoppeling te geven over de adviezen. Ook zal nog een lid tevens motorbootbezitter voor deelname benaderd worden.

De commissie zet nu eerst de aanleidingen op een rij en bekijkt wat de effecten zijn op tarieven, begroting en het verenigingsgevoel. Daarna stelt de commissie een aanbeveling op die de noodzakelijke veranderingen inhoudt en ook de uitleg die daarbij hoort om de veranderingen uit te kunnen voeren.

De commissie richt zich op een aanbeveling die in september in een nog uit te schrijven extra Algemene Ledenvergadering voorgelegd kan worden.

Binnenkort meer maar voor nu alvast een prettige vakantie.

Klaas Visser

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten zijn 125,- € voor de cursus inclusief boek maar exclusief examenkosten

RZ - Repetitie avond Ruumsingers