Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Nieuwsbrief 2017 nr. 5 WSV Giesbeek

Geplaatst op 19-06-2017  -  Categorie: nieuwsbrieven

Logo origineel

Logo WSK 2017

Hallo zeiler!

Nog geen plannen voor de zomer? Wil jij ook nog graag het water op komende vakantie?

Kom dan mee naar het Watersportkamp! Van 13 tot 18 augustus kun je kennis maken met verschillende watersporten. We organiseren deze zomer een week vol zeilen, surfen en activiteiten. Elke dag vaar je in een andere boot, zoals de Valk, Optimist, Laser Pico, Laser of surfplank. Zo kun je met allerlei soorten watersport kennismaken of er nog meer in leren. Naast de watersport vinden we gezelligheid en een leuke vertrouwde sfeer ook heel belangrijk. Ieder jaar is het weer een te gekke week waar je met veel plezier aan terug kunt denken! Elke avond doen we leuke en spannende spellen. Aan het eind van de dag kun je nog even met je vrienden (want deze zul je zeker ontmoeten in de week) kletsen in je tent of bij het kampvuur. Misschien wordt er zelfs wel een waterglijbaan gebouwd!

Dus, ben jij tussen de 8 en 16 jaar oud en wil je graag met ons meevaren in de zomer? Schrijf je dan nu snel in via www.wsvgiesbeek.nl/watersportkamp

De aftermovie van vorig jaar is te vinden op www.facebook.nl/Watersportkampgiesbeek

Voor vragen kun je mailen naar pmaktropsretaw.[antispam].@wsvgiesbeek.nl of bellen (06-31045228)

Tot in augustus!