Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Zeilen met een beperking

Geplaatst op 11-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Marga Salemink en Marc de Kroon hebben zich jaren ingezet om het zeilen voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Ze deden dat met veel plezier maar nu is het tijd voor een nieuw team. “Het is gewoon heel leuk om te doen!” vertellen Marga en Marc enthousiast.

Is dit iets voor jou? Mail dan naar nelieztsapegnaa.[antispam].@wsvgiesbeek.nl of geef je belangstelling door aan Anja Koldewijn, bestuurslid van WSV Giesbeek.

Sailability

Sailability heeft als visie om ook mensen met een beperking actief en zelfstandig van de zeilsport te laten genieten. Ze worden geholpen door vrijwilligers en kunnen gebruik maken van diverse hulpmiddelen waaronder een tillift. WSV Giesbeek is een van de Nederlandse verenigingen die dit mede mogelijk maken.

Aangepast zeilen bij WSV Giesbeek

Aangepast zeilen bij WSV Giesbeek zit in een stijgende lijn. Het zou geweldig zijn als dit zich voortzet. In 2017 werd het aantal aangepaste boten uitgebreid met een 2-persoons dinghy zodat nu meer mensen op een dag kunnen zeilen. In totaal zijn er nu drie 2-persoons dinghies (Hansaklasse), een solo dinghy en is er een Valk van WSV Giesbeek beschikbaar.

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat je kan doen voor het aangepast zeilen in Giesbeek, mail dan naar nelieztsapegnaa.[antispam].@wsvgiesbeek.nl. Naast coördinatoren zijn vrijwilligers natuurlijk ook altijd welkom.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de Sailability activiteiten in 2017 bij WSV Giesbeek.

LZ - Lasertraining

Zeilinstructie | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek