Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Winterbijeenkomst op 24 februari

Geplaatst op 04-02-2019  -  Categorie: Motorboot  -  Auteur: Redactie

De winter is bijna weer ten einde. Wij zijn, als bestuur van de Motorbootclub van WSV Giesbeek, voor 2019 weer enkele activiteiten aan het organiseren.

Bijpraten in Ruumzicht

Graag willen wij jullie uitnodigen om gezellig met elkaar bij te praten in Ruumzicht. De winterbijeenkomst is dit jaar op zondag 24 februari 2019 om 14.30 uur in Ruumzicht. Neem eventueel de foto’s van vorig jaar mee.

Programma voor volgend jaar

Ook zullen wij het programma van volgend jaar bekend maken. En is er gelegenheid om hiervoor in te schrijven.

Namens het bestuur,

Arnold, Henny, Ron en Harold