Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Winterbijeenkomst Motorbootclub

Geplaatst op 15-01-2020  -  Categorie: Motorboot  -  Auteur: Redactie

MbclogoDe winter is bijna weer ten einde. Wij zijn als bestuur voor 2020 weer enkele activiteiten aan het organiseren.

Winterbijeenkomst 22 maart

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de winterbijeenkomst om gezellig met elkaar eens bij te praten in Ruumzicht. Neem eventueel de foto’s van vorig jaar mee. De winterbijeenkomst is op zondag 22 maart 2020 om half 3 in Ruumzicht.

Programma 2020

Ook zullen wij het programma van volgend jaar bekend maken. En is er gelegenheid om hiervoor in te schrijven.

Groeten namens het MBC bestuur,

Arnold, Ron, Harold en Henny