Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Varen doe je samen

Geplaatst op 03-04-2017  -  Categorie: Algemeen

Op woensdag 19 april a.s. is er bij ons in Ruumzicht een presentatie

“Varen doe je Samen!”

Vdjs 1

Dit project van Waterrecreatie Nederland is sinds 2009 het middel om recreatievaart en beroepsvaart beter met elkaar te laten samenwerken op het water.

Op de diverse boot tentoonstellingen in Nederland vind je altijd een stand van deze organisatie, bemand door vrijwilligers van o.a. RWS, Havendiensten Rotterdam,  Amsterdam en van het Watersportverbond.

De presentatie van 19 april a.s. zal verzorgd worden door Onno Walda, onze docent Klein Vaarbewijs en tevens regiovertegenwoordiger van het Watersportverbond.

Hij zal als ambassadeur van “VdjS!” in een boeiende presentatie laten zien hoe wij ons op het water, en in het bijzonder op de IJssel, dienen te gedragen t.o.v.de beroepsvaart.

Vdjs 2

Er zal ook een mobiel verkeersleider van RWS aanwezig zijn, om eventuele vragen van aanwezigen goed te kunnen beantwoorden.

De presentatie zit vol informatieve, via ( soms hilarische) foto’s wordt getoond hoe het wel met en hoe het niet moet. Ook worden er films vertoond.

De DVD  “Varen Doe Je Samen” en diverse brochures kunnen na de presentatie meegenomen worden.

Tussendoor zal onze kennis getest worden op het gebied van vaarregels en reglementen.

Graag zien we jullie op 19 april, koffie en algemene presentatie vanaf 19.30uur.

VdjS! presentatie: aanvang 20.00uur.

Opgave graag bij:

nessusrucretniw.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Of via 06-55747611.

Onno Walda

Vdjs 3

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten zijn 125,- € voor de cursus inclusief boek maar exclusief examenkosten

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 10:30 | Ruumzicht