Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Najaarstocht naar de Doesburgse Kadedagen

Geplaatst op 29-08-2018  -  Categorie: Motorboot  -  Auteur: Redactie

kadedagen

Op zaterdag 22 en zondag 23 september zijn er in Doesburg de jaarlijkse kadedagen op de IJsselkade in Doesburg. Twee geweldige dagen met onder meer een streekproductenmarkt, bezoek aan historische schepen, modeshows, rondvaarten, dansoptredens en er staan verschillende foodtrucks. Zie voor het volledige programma: www.doesburgsekadedagen.nl.

Start in Ruumzicht

Vanuit WSV Giesbeek gaan we met z'n allen daarnaar toe. Op zaterdagmorgen om 11.00 uur drinken we eerst een gezamenlijk bakje koffie in Ruumzicht. Daarna vertrekken we naar Doesburg.

Op zaterdagmiddag is er een leuke gezamenlijke activiteit die we afsluiten met een hapje en een drankje.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per schip. En de kosten voor het zaterdagmiddagdiner bedragen € 27,50 per persoon.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie en aanmelding stuur je een e-mail naar Harold van den Boom via moobnednav.dlorah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl. Of stuur hem een whatsappje via 06-53146231. Bij aanmelden graag vermelden hoeveel personen er meegaan en het 06-nummer waarop je bereikbaar bent op het schip.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde