Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Najaarstocht Motorbootclub

Geplaatst op 29-08-2019  -  Categorie: Motorboot  -  Auteur: Redactie

De najaarstocht van de Motorbootclub van WSV Giesbeek is dit jaar op 21 en 22 september en gaat naar De Ank Doetinchem.

Op 21 september starten we om 09.00 in Ruumzicht voor een kop koffie en dan vertrek naar Doetinchem. In de middag is iedereen vrij om de stad in te gaan, en in de avond willen we gezamenlijk eten.

Aanmelden

Inschrijven kan tot 7 september (in verband met beperkt aantal passanten plaatsen bij de Ank) bij Henny via ynneh.[antispam].@interceil.nl.

Wil je meer informatie over andere activiteiten van de Motorbootclub? Klik dan hier.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde