De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of warme chocolademelk.

Catamaran Jeugdzeilen

Geplaatst op 03-05-2024  -  Categorie: Zeilen
Voel de Wind, Beleef de Snelheid!
Ben jij klaar om over de golven te vliegen en de kracht van de wind te voelen? De catamaran training voor onze jeugdleden is begonnen en jij kunt deel uitmaken van deze opwindende reis!
Een team van ervaren zeilers staat klaar om jou de kunst van het catamaran zeilen bij te brengen. Zij delen graag hun passie en zullen je introduceren in de wereld van het zeilen met een 'cat'. Het is meer dan een sport, het is een gevoel van vrijheid op het water.
De training is ontworpen om je voor te bereiden op grootse avonturen, zoals de beroemde Ronde van Texel. Stel je voor dat je met hoge snelheid langs de kustlijn scheert, met niets anders dan de horizon voor je. Dit is jouw kans om te leren hoe je de elementen kunt temmen en de sensatie van snelheid kunt ervaren.
We hebben plek voor slechts drie kinderen, en de eerste avonturier heeft zijn reis al ingezet. Wil jij de volgende zijn? Wacht dan niet langer en meld je snel aan via https://www.wsvgiesbeek.nl/catamaran-zeilles. Dit is jouw moment om te schitteren en deel te worden van een team dat de grenzen van snelheid en plezier op het water verlegt.
We zien je op de catamaran!

Jeugd Laser Pico les CWO Basis

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 5 / 12 | WSV Giesbeek

MEI
Laser zeilen volwassenen (boot vereniging)