Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Bezoek ons tijdens de INNOVATE experience

Geplaatst op 02-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

innovate-2018Op zaterdag 6 oktober zijn zeilinstructeurs van WSV Giesbeek aanwezig tijdens de INNOVATE experience 2018 op het terrein van Industriepark Kleefse Waard. Ze nemen enkele Optimisten en een Cadet mee zodat kinderen zelf kunnen zeilen.

Op de plattegrond zie je waar we staan.

150 Activiteiten

INNOVATE Festival, Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Techniekdag Arnhem bundelen de krachten en organiseren de INNOVATE Experience.

Kom kijken naar de Nanosupermarkt, zonnebootraces, doe een testrit in de auto van de toekomst, of maak kennis met de wereld van Augmented Reality! Er zijn ruim 150 activiteiten te beleven voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen gebeurt.

Kunst, techniek en wetenschap

Tijdens INNOVATE laten ruim 150 deelnemers samen zien hoe ze met kunst, techniek en wetenschap de uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken.

Locatie: IPKW - Industriepark Kleefse Waard Westervoortsedijk 73 in Arnhem
Tijden: 10.00 - 17.00
Kosten: gratis voor iedereen!

IPKW open dag

Programma zaterdag

Plattegrond

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Club- en theorieavond

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht