Route en ligging WSV Giesbeek

Rereatiegebied Rhederlaag

WSV Giesbeek bevindt zich rechtsonderin in het Recreatiegebied van het Rhederlaag aan de IJssel vlakbij Arnhem/Zevenaar.

Rhederlaag is ontstaan door ontzanding en kanalisatie van de IJssel en heeft een oppervlakte van 65 hectare.

Rhederlaag is een ideaal gebied voor watersportactiviteiten, als surfen, zeilen en  motorbootvaren. Ook is het zeer geschikt voor dagrecreatie.

Het (zwem)water is van uitstekende kwaliteit en wordt periodiek gecontroleerd.

Ligging watersportvereniging Giesbeek

• Autosnelweg Utrecht-Oberhausen (A 12).
  • Bij Arnhem afslag Westervoort. Op de IJselbrug afslag Westervoort.
  • Bij verkeerslichten rechtsaf naar Giesbeek/Doesburg.
  • Na ong. 6 km linksaf richting recreatiegebied 'Rhederlaag'.
  • Einde weg is toegang WSV Giesbeek.

Giesbeek Openbaar vervoer

• Centraal Station Arnhem;
  • Oostnet-bus nr. 27 richting Giesbeek. Uitstappen bij halte: "Zwalmstraat".
  • Loop Giesbeek in en sla bij einde weg linksaf, 2e straat rechsaf, 100 meter trap op haventerrein WSV Giesbeek.

So finden Sie unsere Adresse

Autobahn A3 Oberhausen-Arnheim, bei Müllverbrennungs-anlage Ausfahrt "Westervoort". Bei Verkehrsampeln nach Rechts abbiegen Richtung Giesbeek/ Doesburg. Nach etwa 6 km Links abbiegen Richtung 'Rhederlaag". Folgen Sie die WSV Giesbeek-Schilder.

Hauptbahnhof Arnheim, Oostnet-Bus Nummer 27 Richtung Giesbeek nehmen. Aussteigen bei Bushaltestelle"Zwalmstraat". Richtung Giesbeek laufen und am Ende Links, 2e Strasse Rechts und nach 100 Mtr Treppen auf Havenanlage WSV Giesbeek

Bahnhof Dieren Oostnet-Bus Nummer 27 Richtung Giesbeek nehmen. Aussteigen bei Bushaltestelle"Zwalmstraat". Richtung Giesbeek laufen und am Ende Links, 2e Strasse Rechts und nach 100 Mtr Treppen auf Havenanlage WSV Giesbeek.

By train and bus

Central Railway Station "Arnhem", take Oostnet-bus no. 27 to Giesbeek. Get out of bus at busstop "Zwalmstraat". Walk in the direction of Giesbeek. Turn to left at the end of the street , second road turn to the right in about 100 mtr steps-up harbour WSV Giesbeek

Station "Dieren": take Oostnet-bus no. 27 to Giesbeek. Get out of bus at busstop "Zwalmstraat". Walk in the direction of Giesbeek. Turn to left at the end of the street , second road turn to the right in about 100 mtr steps-up harbour WSV Giesbeek.

How to find

Take the motorway Utrecht-Oberhausen (A 12). Near Arnhem exit for Westervoort. On the bridge over the IJssel exit for Westervoort. At the traffic-lights turn to the right, direction Giesbeek/Doesburg. After approx. 6 km turn left to "Rhederlaag". Follow the WSV Giesbeek signs.

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten zijn 125,- € voor de cursus inclusief boek maar exclusief examenkosten

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 10:30 | Ruumzicht