Laser Zeilen

Laser zeilen krijgt tweede leven bij WSV Giesbeek

Een groep jonge lui hebben het initiatief genomen om het wedstrijdzeilen in een Laser nieuw leven in te blazen. Onder het motto “Eén Laser is een boot maar tien Lasers is een vloot” gaan zij proberen om bij onze clubwedstrijden minimaal 10 Lasers het water op te krijgen.

Joshua, Fleur, Kirsten en Jelle zijn daarom, met steun van betrokken clubleden, bezig met het weer actief maken van de laserklasse. Het doel is om een groep enthousiaste laser zeilers te hebben die samen elkaar verbetert, wedstrijdjes vaart en het gezellig heeft. Dit is een mooi doel en een goede start voor het verbreden van de sport. We hopen daarom dat veel zeilers zich bij ons aansluiten en onze visie delen. Heb je een Laser of zou je in een Laser een keertje willen proeven aan wedstrijdzeilen meld je dan aan bij Jelle, Fleur, Kirsten of Joshua zij brengen je dan op de hoogte van de plannen. Meld je aan via neliezresal.[antispam].@wsvgiesbeek.nl dan nemen zij contact met jou op.

Laser zeilen 001

Voorjaarswedstrijden