Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Declaratieformulier vrijwilligers

Als je kosten maakt voor de vereniging en/of je hebt vanwege je vrijwilligerswerk recht op een vergoeding dan graag deze declareren via het onderstaande downloadbare declaratieformulier.

Vul het formulier in en stuur het door naar de verantwoordelijke coordinator en/of bestuurslid. Hij of zij zorgt voor de verdere afhandeling.

Naam: Declaratieformulier WSV Giesbeek  Download
Type: xlsx