Combi Oost 2018 en CWO-wedstrijden

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni is er de Combi Oost zeilwedstrijd voor wedstrijdzeilende jeugd tot 18 jaar. Tegelijkertijd met de Combi Oost vinden de CWO-wedstrijden plaats voor kinderen die zeillessen volgen (in een aparte baan). Het programma voor beide wedstrijden is gelijk. Het is mogelijk om gratis te kamperen op het terrein van WSV Giesbeek.

Programma zaterdag voor jeugdwedstrijdzeilers en CWO leskinderen

11:15 Kinderen aanwezig en inschrijven. Inschrijving vindt plaats in de witte tent op het kampeerveld. Optuigen van de boten.
12:00 Palaver
13:15 Eerste start
16:00 Laatste start en daarna naar de haven
17:00 Prijsuitreiking voor de CWO baan van de zaterdag vindt plaats op het grasveld bij de grote witte tent (Paul en Duncan) en barbecue
17:30 Start barbecue bij de grote tent

Programma zondag voor jeugdwedstrijdzeilers en CWO leskinderen

9:00 Kinderen aanwezig en inschrijven. Inschrijving vindt plaats in de witte tent op het kampeerveld. Optuigen van de boten.
10:00 Palaver (CWO baan, Duncan) op het gras aan het water zodat men meteen de boeien kan zien liggen ( baan uittekenen op whiteboard, startprocedure uitleggen, wanneer er wordt gefinished rugnummer kenbaar maken)
11:15 Eerste start
13:00 Lunch
14:00 Vervolg wedstrijden
14:45 Laatste start en daarna naar de haven
16:00 Prijsuitreiking voor zowel de Combi Oost als de CWO wedstrijden

Inschrijven en kosten

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdagavond voor het wedstrijdweekend. Het inschrijfgeld bedraagt voor jeugd t/m 17 jaar € 10,- voor twee dagen, € 5,- voor 1 dag.

De kosten voor de BBQ bedragen € 7,50 voor jeugd tot 16 jaar en € 12,50 voor volwassenen. Blijf je kamperen dan kun je je ook intekenen voor het ontbijt waarbij je ook gelijk je lunchpakket mag maken. De kosten daarvoor bedragen € 10,- per persoon.

Meld je aan via het de evenementenlijst door op de datum te klikken. Klik daar achter het evenement op het plus-icoontje en daarna kun je je aanmelden.

Kinderen die de CWO-lessen volgen bij WSV Giesbeek regelen de inschrijving via de instructeurs.

Wedstrijdbepalingen

Klik hier om naar de wedstrijdbepalingen te gaan. Helemaal onderaan die webpagina vind je de banenkaart en een toelichting bij de start- en finishlijn. Meer algemene informatie over de wedstrijden bij WSV Giesbeek vind je hier.

Meer informatie over de Combi Oost

Neem contact op met de wedstrijdsecretaris Jan Arends (06-54760525) als je wedstrijdzeiler bent. Volg je CWO-zeillessen, neem dan contact op met je zeilinstructeur.

logo-combi-oost

LZ - Herhalingscursus reanimatie