Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Aanvraag winterstalling voor boot zonder waterligplaats bij WSV Giesbeek

Vul het formulier op deze webpagina in als je winterstalling 2020-2021 voor een boot wilt aanvragen op bokken of botenwagens van WSV Giesbeek, maar deze boot heeft GEEN waterligplaats in onze haven.

Leden met een boot waarvan een zomerligplaats 2020 in de haven is toegekend, hebben voorrang bij het huren van bokken en/of botenwagens van WSV Giesbeek. Blijven er daarna bokken of botenwagens over dan worden deze verdeeld over de leden die niet over een zomerligplaats 2020 beschikken maar wel graag in aanmerking willen komen voor stalling van de boot of boten op bokken of botenwagens van WSV Giesbeek.

Bij verdeling van deze bokken neemt de havenmeester contact op met je begin november 2020.

Aanvraag formulier

Bootgegevens

Belangrijk

Alle boten die zich op het terrein van WSV Giesbeek bevinden moeten door de eigenaar ten minste Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekerd zijn!

Aangepaste zeildag

Aangepast zeilen | WSV Giesbeek