Voorjaar- en najaarstrainingen Giesbeek

Ook dit jaar organiseert WSV Giesbeek weer een aantal voorjaar- en najaarstrainingen voor wedstrijdzeilers.
Het gaat bij de najaarstrainingen om een aantal weekenden in oktober en november en de voorjaarstrainingen in maart en april.

De najaarstraingen zijn de 4 zondagen na de sluitingswedstrijden.
De voorjaarstrainingen zijn de 4 zondagen voorafgaande aan de openingswedstrijden.

De trainigen starten om 10.00 en duren tot 16.00 uur.

De trainingen zijn bedoeld voor de volgende klassen:  Optimist, Cadet, Laser, Solo, 470 en Spanker. (Als er echter minimaal 4 boten zijn van een andere klasse, kan dit eventueel aangepast worden.) De kosten zijn € 5,- per persoon per dag.
Opgeven kan door aanmelding bij Frans Sas (0313-632573).

De boten kunnen gedurende de trainingsdagen in Giesbeek blijven liggen. Er kan in ruumzicht worden geluncht. Voor de Solo klasse komt er weer een training die zal worden gegeven door diverse eigen Solozeilers.

Verder zullen Anton Kok en Ik alle vragen beantwoorden die er verder zijn, dus kom maar op!!

info Jan Arends 06-54760525.

RijnRace

Zeilwedstrijden | 10:00 - 23:59 | Wageningen