HUUROVEREENKOMST i.v.m. bootstalling op de wal 2017/2018

De Watersportvereniging Giesbeek (WSV Giesbeek), gevestigd te Giesbeek aan de Havenweg 4, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Hans Leissner, havencommissaris hierna te noemen “de vereniging”.

IN AANMERKING NEMENDE DAT:

• de vereniging haar leden de mogelijkheid geeft tot stalling van een boot op de wal
  • de vereniging daar zogeheten bokken voor heeft, welke leden voor de duur van de stalling huren
  • de stalling geldt telkens voor de duur van maximaal zes maanden in principe in de periode 15 oktober tot en met 15 april; in de zomerperiode is voor onderhoudswerkzaamheden stalling mogelijk telkens voor de duur van één maand
  1. De vereniging stelt met ingang van de hierna vermelde datum voor de duur van 6 maanden een boten bok ter beschikking. De huursom is conform het jaarlijks gepubliceerde tarief. Het lid maakt tijdig een afspraak voor het uit het water halen van de boot. Bij het uit het water halen is de eigenaar van de boot aanwezig.
  2. Er wordt een maand voor het einde van de huurperiode een afspraak gemaakt voor het te water laten van de boot. Na einde van de huurovereenkomst is de huurder van de bok verschuldigd een maandtarief tot de dag dat de boot te water is gelaten of anderszins is verwijderd van het terrein van de vereniging.
  3. Verlenging van de huurperiode is mogelijk telkens voor de duur van een maand, waar voor beide een opzegtermijn geldt van een maand.
  4. Alle door of namens de vereniging verrichte werkzaamheden i.v.m. de stalling, alsmede de stalling zijn geheel voor risico van de booteigenaar.

Rhederlaagwedstrijden

Rhederlaagwedstrijden