Regels in- en uitvaren haven

Uitleg regels

Beste Leden,

Gaarne uw aandacht voor het volgende.

Bij de doorgang van de haven naar de plas is de ondiepte recentelijk grotendeels verwijderd. Aan deze zijde blijft de doorgang echter ondiep. Zoals op de hele plas wordt ook deze ondiepte niet met boeien gemarkeerd. Houdt rekening met deze ondiepte.

Zeilboten hebben last van draaiende wind rond de hoge wallen bij de doorvaart en draaien daarom “onverwacht”. Motorboten moeten hiermee rekening houden. Achter de zeilboot blijven en wachten tot de zeilboot door de kritische doorgang is voorkomt schade. Zeilboten, wees oplettend bij de doorvaart van deze passage. Menige boot komt in problemen omdat exact in deze moeilijke passage, aan lager wal, het zwemvest moet worden aangetrokken.!!!

Met een beetje begrip kan veel schade worden voorkomen.

Regels in en uitvaren

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten zijn 125,- € voor de cursus inclusief boek maar exclusief examenkosten

RZ - Repetitie avond Ruumsingers