Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Wil jij een van onze nieuwe havenmeesters zijn?

Geplaatst op 09-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De vereniging heeft behoefte aan een havenmeester en een “technisch” havenmeester. Onderstaand treft u/tref je het gewenste functieprofiel voor de functies aan.

Functieomschrijving: Havenmeester (parttime of fulltime)

Doelstelling

Het zorgdragen voor het optimaal functioneren van een aantal processen rond het havenbeheer inclusief het data aanleveren in het e-Captain systeem met betrekking tot onder andere de capaciteiten en de planning van leden bij het proces van zelfwerkzaamheid.

Positie binnen de vereniging

De havenmeester rapporteert aan de coördinerend havenmeester.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

• Het functioneren als aanspreekpunt voor passanten, inclusief het aanwijzen van beschikbare plekken en het verrichten van de nodige administratie betreffend passanten.
  • Het functioneren als (zichtbaar) aanspreekpunt voor leden (wanneer zij in de haven zijn).
  • Het verrichten van periodieke tellingen.
  • Het behulpzaam zijn ten behoeve van wedstrijden indien van toepassing.
  • Het inventariseren van de capaciteiten van leden ten behoeve van het “zelfwerkzaamheid’ proces.
  • Het indelen/plannen van leden bij de te verrichten taken ten behoeve van het “zelfwerkzaamheid” proces in overleg met de “technisch” havenmeester.
  • Het registreren van de periodieke tellingen in het e-Captain systeem en het up-to-date houden van deze data.

Voor de functie is vereist

• MBO-diploma/niveau
  • EHBO-diploma
  • Affiniteit met de scheepvaart (recreatie)
  • Kennis van verschillende boottypen
  • Bereidheid tot het verrichten van onregelmatige diensten waaronder weekenddiensten
  • Communicatie vaardig en zelfverzekerd
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en een flexibele instelling
  • Technisch inzicht

Specifieke vaardigheden/vereisten

• De havenmeester heeft geen “9 tot 5” – mentaliteit, kan werken in teamverband en is bereid elkaars werkzaamheden op te vangen.
  • Voor de functie geldt dat in het hoogseizoen in beginsel geen vakantie kan worden opgenomen.

Functieomschrijving: “Technisch” havenmeester (20 uur)

Doelstelling

Het met name zorgdragen voor het optimaal functioneren van de technische facetten van het havenmeesterschap, zoals hellen, berging, onderhoud, materiaal beheer, e.d. en het vastleggen van deze facetten in het e-Captain systeem.

Positie binnen de vereniging

De “technisch” havenmeester rapporteert aan de coördinerend havenmeester.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

• Verzorgt helling- en transportwerkzaamheden.
  • Organiseert de voorjaars- en najaar berging.
  • Zorgt voor goede staat van onderhoud van gebouwen, steigers, havenmaterialen, e.d.
  • Werkt met gereedschappen, zoals machinaal- en handgereedschap.
  • Verwerkt (bijzondere) gebeurtenissen in een digitaal logboek.
  • Is verantwoordelijk voor het materiaal beheer, onderhoud, keuringen, e.d.

Voor de functie is vereist

• MBO-diploma/niveau
  • EHBO-diploma
  • Affiniteit met de scheepvaart (recreatie)
  • Kennis van verschillende boottypen
  • Communicatie vaardig en zelfverzekerd
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en een flexibele instelling
  • Technisch inzicht
  • Lasdiploma elektrisch en autogeen wenselijk (functie “technisch” havenmeester)
  • Heftruck en tractor certificaat dan wel ervaring (functie “technisch” havenmeester)

Specifieke vaardigheden/vereisten

Wat biedt de vereniging?

Een van de mooiste werkplekken in de omgeving van Giesbeek. Een prachtige zelfstandige baan die veelal buiten wordt doorgebracht. Afhankelijk van de opleiding en ervaring wordt het salaris vastgesteld in overeenstemming met de CAO Metaal en Techniek.

Wie wil reageren op een van deze mooie functies? Stuur dan binnen 10 dagen je reactie vergezeld met een recent CV naar bestuurslid Paul Teunissen: paul.teunissen@wsvgiesbeek.nl.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek