Cursus kustnavigatie

Tijdens de cursus Kustnavigatie komen alle onderdelen aan bod die nodig zijn voor het behalen van het Theoretische Kust Navigatie Certificaat.

Deze cursus is bedoeld voor watersporters die op ruim (IJsselmeer en dergelijke) of groot water (Noordzee) varen of willen gaan varen. De cursus vereist geen speciale vooropleiding. Maar het is wel een pittige cursus.

De cursus geeft voldoende theoretische kennis om veilig te kunnen navigeren op ruime en grote wateren.

Kustnavigatie

Meer informatie

Ralph Witten geeft de cursus maar op dit moment zijn er geen data gepland. Heb je belangstelling om deze cursus te volgen mail dan naar nessusrucretniw.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

De cursus gaat door bij minimaal 12 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 20.

De cursus kan (maar hoeft niet) met een examen worden afgesloten.

Kosten

De kosten bedragen € 175,-. Dat bedrag is inclusief cursusboeken en zeekaart maar exclusief de examenkosten.

MEI
RijnRace