Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Geacht lid van WSV Giesbeek,

We hebben een enquete opgesteld om te achterhalen wat er nu speelt en waar we in de toekomst rekening mee moeten gaan houden, hiermee kunnen we het beleid aanpassen van de vereniging.

Je mag de enquete anoniem invullen, wil je feedback geven of ergens over bericht ontvangen laat dan even je emailadres achter.

We willen graag van elk lid een ingevuld formulier ontvangen zodat we zo goed mogeljik inzage kunnen krijgen.

Beveiligings code Beveiligings code

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein