Beleidsplan van WSV Giesbeek

Beste leden van WSV Giesbeek,

Via deze webpagina kun jij je inbreng doorgeven over de onderwerpen van het conceptbeleidsplan van WSV Giesbeek die je per e-mail hebt ontvangen.

Per onderwerp in deze enquête kun je je input geven. Heb je over een bepaald onderdeel geen opmerkingen, ideeën of aanvullingen, dan hoef je daar niks in te vullen. Jouw inbreng gaan we delen met de diverse commissies en het bestuur. Daarna gaan we het beleidsplan afronden.

Graag ontvangen we jouw inbreng op één, meerdere of alle van onderstaande onderwerpen. Het formulier staat tot en met 20 maart open om in te vullen.

Hartelijk bedankt alvast!

Het bestuur van WSV Giesbeek

Klik hier om de onderwerpen van het beleidsplan te downloaden.

Dit formulier is niet beschikbaar.

Hemelvaarttocht 2022 Motorbootclub

Motorbootcommissie | deel 3 / 4

MEI
Laser zeilles voor volwassenen CWO 1 en 2 (boot vereniging)